Tort de cireșe proaspete cu o notă de scorțișoară

Tort de cireșe proaspete cu o notă de scorțișoară
Tortul de cireșe proaspete cu un indiciu de scorțișoară necesită în jur 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 249 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert ieftin. 346 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină auto-crescătoare, unt, zahăr tos auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Vafe Prăjite Cu Fulgi De Ovăz Cu O Notă De Scorțișoară, Tort de nuc cu un indiciu de rozmarin, și Tort De Cafea Cu Scorțișoară Și Cireșe sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 160C / convențional 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Ungeți și linia de bază o formă rotundă de tort de 20 cm, aproximativ 5 cm adâncime. Cernem făina, scorțișoara și zahărul tos într-un castron. Faceți o fântână în centru și adăugați oul, laptele și untul topit, apoi combinați cu o lingură de lemn sau un tel electric. Bateți bine pentru a face un amestec gros și neted. Lingura în staniu și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Scoateți tulpinile și pietrele din cireșe, folosind un pitter dacă aveți unul pentru a păstra fructele întregi. Împrăștiați cireșele peste amestec și apăsați-le ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
4
Pentru a face toppingul, aruncați toate ingredientele într-un castron. Frecați untul cu degetele pentru a face un amestec asemănător unei firimituri, apoi lucrați amestecul până se reunește în bucăți de mărimea unui bob de mazăre. Împrăștiați toppingul peste cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Coaceți timp de 30-35 de minute până când o frigăruie împinsă în centru iese curată. Se lasă în formă până se răcește suficient pentru a se manipula, apoi se rulează un cuțit în jurul marginii, se scoate tortul din formă și se lasă pe o grătar până se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Pentru un picnic, faceți tortul cu până la 24 de ore înainte și readuceți-l în cositorul curat când este rece. Se pudrează liberal cu zahăr glazură, apoi se înfășoară în folie alimentară sau folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista