Tort de cireșe proaspete cu o notă de scorțișoară

Tortul de cireșe proaspete cu un indiciu de scorțișoară necesită în jur 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 249 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert ieftin. 346 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină auto-crescătoare, unt, zahăr tos auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Vafe Prăjite Cu Fulgi De Ovăz Cu O Notă De Scorțișoară, Tort de nuc cu un indiciu de rozmarin, și Tort De Cafea Cu Scorțișoară Și Cireșe sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 160C / convențional 180C / gaz
Ungeți și linia de bază o formă rotundă de tort de 20 cm, aproximativ 5 cm adâncime. Cernem făina, scorțișoara și zahărul tos într-un castron. Faceți o fântână în centru și adăugați oul, laptele și untul topit, apoi combinați cu o lingură de lemn sau un tel electric. Bateți bine pentru a face un amestec gros și neted. Lingura în staniu și se întinde uniform.
Scoateți tulpinile și pietrele din cireșe, folosind un pitter dacă aveți unul pentru a păstra fructele întregi. Împrăștiați cireșele peste amestec și apăsați-le ușor.
Pentru a face toppingul, aruncați toate ingredientele într-un castron. Frecați untul cu degetele pentru a face un amestec asemănător unei firimituri, apoi lucrați amestecul până se reunește în bucăți de mărimea unui bob de mazăre. Împrăștiați toppingul peste cireșe.
Coaceți timp de 30-35 de minute până când o frigăruie împinsă în centru iese curată. Se lasă în formă până se răcește suficient pentru a se manipula, apoi se rulează un cuțit în jurul marginii, se scoate tortul din formă și se lasă pe o grătar până se răcește complet.
Pentru un picnic, faceți tortul cu până la 24 de ore înainte și readuceți-l în cositorul curat când este rece. Se pudrează liberal cu zahăr glazură, apoi se înfășoară în folie alimentară sau folie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "