Tort de ciocolată și prune

Tort de ciocolată și prune
Tortul cu ciocolată și prune este un fără gluten, fără lactate și vegetarian desert. O porție conține 263 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 62 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână ouă, pudră de cacao, făină de orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zahăr Prune Ciocolată Albă Tort Bites, tort de prune fără ouă , cum se face tort de prune, și Tort de prune-porumb cu Sorbet de prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C/350F / marca de gaz 4.Bateți răspândirea cu zahărul într-un mixer până când este moale și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați pudra de cacao.Purificați trei prune într-un procesor de alimente și adăugați-le la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați ouăle, pe rând, fiecare cu o lingură de amestec de făină.Tăiați cele trei prune rămase în bucăți destul de mici.Cu o lingură de lemn, pliați în amestec resturile de făină, praful de copt, penițele de ciocolată și prunele.Ungeți o formă de tort de 15 cm cu fund liber sau tapetați-o dacă nu are fundul liber.Lingurați amestecul și coaceți timp de 50 de minute sau până când o frigăruie iese curată.Se răcește câteva minute în cutie, apoi se întoarce pe un suport.Când este răcit la temperatura camerei, puteți împărți tortul pe orizontală și umpleți cu un strat bun de gem de prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista