Tort de ciocolată înalt de Mile cu cremă de unt de vanilie

Tort de ciocolată înalt de Mile cu cremă de unt de vanilie
Tort de ciocolata Mile-mare cu vanilie Buttercream ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pudră naturală de cacao, praf de copt, scurtare solidă a legumelor și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de ciocolată înalt de Mile cu cremă de unt de vanilie, Tort De Ciocolată Înalt De Mile, și Mile High Cheesecake Tort De Ciocolată Stratificat.

Instrucțiuni

1
Unt trei torturi cu diametrul de 8 inci cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Linia de josdin fiecare tigaie cu hârtie pergament rotund; unt pergament. Tigăi de praf cu făină; tapout exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Bateți 11/4 căni de apă fierbinte, pudră de cocos și smântână în castron mediupână se omogenizează; se lasă deoparte până când amestecul este rece,20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 325 buc.F. Cerneți următoarele 4 ingrediente într-un alt bol mediu. Folosind electricmixer, bate untul și scurtarea în largebowl până când este bine amestecat și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Adaugaambele zaharuri; bate până devine ușor și pufos, aproximativ5 minute.
5
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătândpână când se amestecă bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Amestec de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
7
Adăugați amestecul de făină în 3 adaosurialternativ cu amestecul de cacao în 2 adaosuri,începând și terminând cu amestecul de făină și bătând doar până la încorporare. Împărțiți bateriaprintre tigăile pregătite (aproximativ 23/4 căni bateriepentru fiecare) și blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
8
Coaceți prăjiturile până când testerul este introdus încentrul iese curat, 50 până la 55 de minute.Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 20 de minute.Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale prăjiturilor pentru a slăbi.Răsturnați prăjiturile pe rafturi și răciți completely.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați înplastic și depozitați la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Combinați albușurile de ou și 1/3 cană de zahăr într-un castron mare de mixer de stand prevăzut cu Atașament pentru tel;răzuiește semințele din fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați restul de 1 1/3 căni de zahăr și1 / 3 cană de apă într-o cratiță medie. Se amestecă focul mediu până se dizolvă zahărul. Atașați termometrul pentru bomboane la partea laterală a tigaiei, asigurându-vă că becul termometrului este scufundat în sirop. Creșteți căldura; se fierbe până când temperatureregisters 238 F la 240 F (etapa soft-ball),aproximativ 5 minute. Scoateți imediat siropulde la căldură (utilizați în 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Între timp, bateți amestecul de ou albviteza medie până când se formează vârfuri foarte moi(amestecul va fi ușor opac).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4
Creșteți viteza mixerului la mare și încetse toarnă siropul fierbinte pe partea bolului în amestecul alb de ouă într-un flux constant lent;bateți până când bezea formează vârfuri rigide. Coolmeringue în castron până la călduță (readthermometer instant se va înregistra 100 de litri F), aproximativ 30 de minute. Nu bate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Începeți să bateți din nou meringueviteza medie a mixerului standului. Adăugați treptatunt, 2 până la 3 linguri odată, bătând constant până la absorbție înainte de a adăuga următorul supliment. Continuați să bateți până când crema de unteste netedă. (Dacă crema de unt pare ruptă sau coaptă, așezați vasul mixerului cu cremă de unt la foc mediu pe arzătorul aragazului și amestecați cu un tel mare timp de 5 până la 10 secunde pentru a încălzi ușor amestecul, apoi scoateți din căldură și bateți energic sau atașați castronulpentru a sta în mixer și bateți din nou amestecul la viteză medie. Repetați încălzirea și bătaia amestecului de cremă de unt de câte ori este necesar, până când crema de unt este netedă și nu se coagulează mai mult.)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Folosind cuțitul zimțat, tăiați fiecare tortjumătate orizontal, formând 6 straturi de tort. Dacă este necesar, tăiați orice vârfuri bombate de prăjituri pentru a forma straturi uniforme.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
7
Așezați 1 strat de tortpe platou. Aruncați 3/4 cană de cremă de unt cu linguri deasupra stratului de tort, apoi împrăștiați uniform pe margini cu spatula offset.Se acoperă cu al doilea strat de tort, apoi se întinde 3/4cup buttercream peste. Repetați cu încă 3 straturi de tort, întinzând 3/4 cană de cremă de unt peste fiecare și apăsând ușor pentru a adera.Se acoperă cu al 6-lea strat de tort (nu se întindecremă de unt peste stratul superior de tort). Chill tortcel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1
Combinați ambelecocolați într-un castron mediu. Aduceți smântână șisirop de porumb la foc mic într-o cratiță grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte peste ciocolată; lasăstați 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
3
Bateti amestecul de ciocolatapână la topit și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați unt; bateți până se topește. Se răcește glazura până se îngroașă ușor și glazura se scurge gros când se toarnă încet din lingură, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Lingura glazura în jurul marginea de sus a tort byteaspoonfuls, spațierea se scurge până la 2 inchesapart și care să permită glazura să se scurgă încet dezavantajele tort. Lingura rămase glazura overtop Centrul de tort și netedă cu offsetspatula, acoperind partea de sus complet. Chill tortpână la seturi de glazură, cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Cort cu folieși păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Lăsați tortul să stea la camerătemperatura cu 1 oră înainte de servire.

Ingrediente

6311 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBomboane de porumb, covrigei suplimentari și fursecuri ovale tip sandwich cu ciocolată, umplute cu cremă (întregi și zdrobite)Bomboane de porumb, covrigei suplimentari și fursecuri ovale tip sandwich cu ciocolată, umplute cu cremă (întregi și zdrobite)2Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă1Oreos dublu umplutmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet1421 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolată dulce-amăruie (54% până la 60% cacao), tocatăciocolată dulce-amăruie (54% până la 60% cacao), tocată1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpudră de cacao naturală neîndulcită (cum ar fi Scharffen Berger)pudră de cacao naturală neîndulcită (cum ar fi Scharffen Berger)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsirop de porumb ușorsirop de porumb ușor2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ambalate) zahăr brun închis(ambalate) zahăr brun închis5mariÎnghețată de vanilie cu conținut redus de grăsimi, opționalÎnghețată de vanilie cu conținut redus de grăsimi, opțional3maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgrele biciuire cremagrele biciuire crema1421 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolată cu lapte de înaltă calitate (cum ar fi Lindt), tocatăciocolată cu lapte de înaltă calitate (cum ar fi Lindt), tocată1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilscurtare vegetală solidă (de preferință nehidrogenată), temperatura camereiscurtare vegetală solidă (de preferință nehidrogenată), temperatura camerei1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3941 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr, divizatzahăr, divizat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm(1/4 băț) unt nesărat, tăiat în cuburi de 1/2 inch, temperatura camerei(1/4 băț) unt nesărat, tăiat în cuburi de 1/2 inch, temperatura camerei1fasole de vanilie, împărțită pe lungimefasole de vanilie, împărțită pe lungime12 lingurițe de pudră de usturoi(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista