Tort de ciocolată vegană fără Gluten (2 straturi)

Tort de ciocolată vegană fără Gluten (2 straturi)
Tortul de ciocolată vegană fără Gluten (2 straturi) este un fără gluten și vegan desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 682 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați zahăr nerafinat, chipsuri de ciocolată fără lapte, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 43 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Tort cu trei straturi (crud, fără Gluten, Vegan, fără soia, cu conținut scăzut de zahăr), Tort cu strat de ciocolată fără Gluten, și Tort cu strat de căpșuni cu ciocolată (fără gluten) pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista