Tort De Ciocolată Umedă
Tort de Ciocolata Umed ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 438 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, ouăle și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Umedă, Tort De Ciocolată Umedă, și Tort De Ciocolată Umedă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați un 9x13 sau două tigăi rotunde de 9 inch. Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. Pune deoparte. Într-un castron mic, combinați cafeaua fierbinte cu 1 cană de cacao și lăsați să se răcească până la călduță.
Într-un castron mare, cremă împreună 1/2 cană unt și 1 cană zahăr până la lumină și pufos.
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine cu fiecare adăugare, apoi amestecați 1 linguriță de vanilie.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu amestecul de cafea și cacao; bate bine.
Se toarnă aluatul într-un tort de 9x13 inch sau două tigăi rotunde de 9 inch.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se lasă să se răcească.
Pentru a face glazura: într-un castron mediu, combinați cofetarii zahăr, 1 cană cacao, 1/2 cană unt și 1 1/4 lingurițe vanilie.
Se amestecă până se omogenizează.
Adăugați lapte fierbinte o linguriță la un moment dat pentru a obține o consistență netedă și răspândită.
Se întinde pe tortul răcit.