Tort de ciocolată topită cu umplutură de zmeură

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată topită cu umplutură de zmeură. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 687 calorii, 9g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de conserve de zmeură, zmeură, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată topită cu umplutură de Caramel, Tort de ciocolată topită cu umplutură de Marshmallow, și Tort De Ciocolată Topită Cu Umplutură De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Periați patru ramekine de 6 uncii cu unt topit. Într-un castron mic, bateți pudra de cacao cu 1 lingură de făină; pudrați ramekinele cu amestecul de cacao, atingând excesul.
Transferați ramekinele pe o foaie de copt robustă.
Într-o cratiță medie, topiți 1 băț de unt cu ciocolata la foc foarte mic, amestecând ocazional.
Lasă să se răcească ușor.
Într-un castron mic, zdrobiți grosolan zmeura cu conservele de zmeură fără semințe.
Într-un castron, folosind un mixer electric, bateți zahărul granulat cu ouăle și sarea la viteză medie-mare până când este gros și galben pal, 3 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ciocolata topită până când nu rămân dungi. Îndoiți 1/4 cană de făină.
Puneți două treimi din aluat în ramekinele pregătite, apoi lingurați umplutura de zmeură deasupra. Acoperiți cu aluatul de ciocolată rămas.
Coaceți în centrul cuptorului timp de 16 minute, până când vârfurile sunt crăpate, dar centrele sunt încă ușor jiggly.
Transferați ramekinele într-un raft și lăsați să se răcească timp de 5 până la 8 minute.
Rulați vârful unui cuțit mic în jurul fiecărui tort pentru a slăbi. Inversați o farfurie mică peste fiecare tort și, folosind suporturi pentru oale, inversați din nou. Ridicați cu grijă ramekins. Pudrați prăjiturile calde cu zahăr de cofetărie și serviți imediat.