Tort De Ciocolată Stratificat Cu Aluat De Biscuiți Cu Unt De Arahide
Această rețetă servește 10 și costă 1,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 987 calorii. Această rețetă este plăcută de 22615 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Aluat Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide, Triplu Strat Unt De Arahide + Ciocolata Chip Cookie + Cookie Aluat Cupe, și Batoane De Aluat Pentru Biscuiți Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și pulverizați două tigăi de tort de 9 inci cu spray de gătit și fundul căptușit cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Încălziți laptele într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde până când este fierbinte, aproximativ 45-60 de secunde.
Lăsați să stea 1 minut, apoi amestecați la melt.In un mixer de stand, amestecați făina, pudra de cacao, zahărul, sarea și bicarbonatul de sodiu pentru a combina. Adăugați încet ouăle, smântâna, uleiul și amestecul de ciocolată topită până se combină. Împărțiți aluatul între cele două tigăi de tort pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Despre Zahărul De Cofetari
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Stropi în Formă De Inimă
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
5
Coaceți timp de aproximativ 30 de minute sau până când sunt coapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Scoateți și lăsați să se răcească.
7
Scoateți prăjiturile din pans.To pregătiți aluatul pentru biscuiți, bateți untul și untul de arahide până când sunt cremoase și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)
Colorant Alimentar Pastă Portocalie și Galbenă
1-1/2 Cani De Biscuiti
8
Adăugați zahăr, zahăr brun, vanilie, făină și lapte amestecând până când aluatul gros și cookie consistency.To pregătiți glazura, bateți untul până devine cremos. Adăugați încet zahărul pudră și cacao până se îngroașă. Bateți în ciocolată topită. Stivați o prăjitură deasupra unei farfurii de tort și acoperiți cu un strat de aluat pentru biscuiți cu unt de arahide. Top cu al doilea tort și îngheț întregul tort. Se acoperă cu cupe de unt de arahide Reeses înjumătățite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cupe De Unt De Arahide
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
(cum Ar Fi Crunch Bar)
Colorant Alimentar Pastă Portocalie și Galbenă
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Stropi în Formă De Inimă
1 Cornet De Zahăr De înghețată
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1-1/2 Cani De Biscuiti
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți