Tort De Ciocolată Simplu Și Delicios

Tort De Ciocolată Simplu Și Delicios
Simplu ' n ' tort delicios de ciocolata este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 379 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, unt, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cherry Chocolate Ice Cream Float De La Maga Simplă Și Delicioasă, Tort de ciocolată dens și delicios, și Delicios Tort Triplu De Ciocolată Bundt.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 8 inci. Cernem împreună făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mediu, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați oul și vanilia și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
4
Adăugați amestecul de făină, alternând cu cafeaua. Bateți până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 35 până la 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista