Tort de ciocolată serios bogat

Tort de ciocolată serios bogat
Serios tort de ciocolata bogat este un fără gluten și prietenos cu FODMAP desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,1 USD pe porție. O porție conține 384 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 173 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, ciocolată de cea mai bună calitate, migdale măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, Mimi ' s Double Rich Chocolate Cake (dintr-un amestec de tort), și Tort Bogat De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 170C/gaz 3/cuptor ventilator 150c. Ungeți o formă de tort de 23cm / 9 în formă de arc și tapetați baza cu hârtie rezistentă la grăsime sau pergament de copt. Pudrați părțile laterale cu puțină făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți ciocolata și untul într-un vas rezistent la căldură, așezat peste o tigaie cu apă care fierbe ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se încălzește până se topește, apoi se scoate vasul din tigaie și se amestecă până se omogenizează. Se lasă aproximativ 5 minute să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă gălbenușurile de ou, migdalele măcinate și lichiorul, dacă se utilizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
(din Cutie)(din Cutie)
5
Puneți albușurile într-un castron mare, adăugați un vârf de sare și bateți până se formează vârfuri moi. Continuați să bateți, presărând zahărul puțin câte puțin, până se formează vârfuri rigide. Se amestecă 2 linguri de albi în amestecul de ciocolată, apoi se pliază cu grijă în restul până nu mai rămân urme de alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți amestecul în forma pregătită și coaceți timp de 30-35 de minute până când se ridică bine și doar ferm la atingere. Se răcește în tablă (nu vă faceți griji dacă tortul se scufundă și se crăpă ușor, va fi în continuare bine). Puteți face tortul până în această etapă cu până la patru zile înainte și păstrați-l într-un recipient etanș într-un loc răcoros. De asemenea, îngheață bine până la o lună.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Pentru a servi, scoateți tortul din tablă și îndepărtați hârtia de căptușeală. Cerneti pudra de cacao Liberal deasupra si taiati-o felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
8
Se servește cu crme frache.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tort de ciocolată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista