Tort De Ciocolată-Nucă De Cocos
Această rețetă face 25 de porții cu 111 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Dacă 21 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., tort de ciocolată-nucă de cocos ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul cu bici rece, budinca instant cu aromă de ciocolată jell-O, straturi de tort rotund de 9 inci coapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tortă De Migdale De Nucă De Cocos Cu Chipsuri De Ciocolată, Tort De Înghețată Cu Nucă De Cocos, și Tort De Nuci Umplute Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare strat de tort orizontal în jumătate.
Se toarnă laptele într-un castron mare.
Adăugați amestecuri uscate de budincă. Bateți cu sârmă 2 minute sau până când se amestecă bine. (
Amestecul va fi gros.) Se amestecă 1 cană de nucă de cocos.
Așezați 1 din straturile de tort de jos pe placa de servire; acoperiți cu 1/3 din amestecul de budincă. Repetați straturile de tort și budincă de 2 ori; deasupra cu stratul de tort rămas. Se amestecă nuca de cocos rămasă în topping bătut; se întinde deasupra tortului. Dați la frigider cel puțin 1 oră sau până când este gata de servit. Păstrați tortul rămas la frigider.