Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ciocolată-nucă de cocos. Această rețetă servește 16. O porție conține 426 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână extract de nucă de cocos, coacere cacao, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 101 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Bomboane Cu Nucă De Cocos, Bomboane De Ciocolată Cu Migdale De Nucă De Cocos, și Cookie-uri de nucă de cocos cu bomboane de ciocolată pentru # CreativeCookieExchange pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptorul de căldură la 350 F. fundurile de grăsime și laturile a trei Tigăi rotunde de tort de 9 inci cu scurtare; ușor făină. Într-un castron mediu, amestecați 2 2/3 căni de nucă de cocos, 1 2/3 căni de zahăr pudră, 1/4 cană de unt, 2 linguri de apă fierbinte și 1 linguriță de vanilie cu lingură; împărțiți uniform în 16 bucăți. Formați fiecare piesă în bară, lungă de aproximativ 1 1/2 inci. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Scurtarea
Nucă De Cocos
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Amestecul va fi lipicios; unt mâinile, dacă se dorește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Așezați bare pe hârtie cerată.
4
Într-un castron mediu, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Într-un alt castron mediu, bateți 2 căni de zahăr granulat, 1/2 cană de unt și scurtarea cu mixer electric la viteză medie, răzuind bolul ocazional, până devine pufos. Bateți gălbenușurile de ou, câte 1, bătând după fiecare adăugare până se omogenizează. Bateți în 1 linguriță de vanilie și extractul de nucă de cocos. Într-un castron mic, amestecați Zara și bicarbonatul de sodiu până când bicarbonatul de sodiu este dizolvat. Adăugați alternativ amestecul de făină și zară în amestecul de zahăr, bătând după fiecare adăugare până la omogenizare. Se amestecă migdalele și 1 cană de nucă de cocos. Îndoiți albușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Extract De Nucă De Cocos
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Albușuri De Ou
Scurtarea
Gălbenuș De Ou
Migdale
Nucă De Cocos
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Se toarnă în tigăi.
7
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
8
În castron mediu, bateți toate ingredientele de umplere cu mixer electric la viteză medie până la omogenizare. Umpleți straturile cu umplutură. Aranjați batoanele de bomboane uniform în jurul marginii tortului; acoperiți și înghețați cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
9
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele de glazură, cu excepția a 1/3 cană de apă fierbinte cu lingura. Se amestecă în apă fierbinte până se amestecă; adăugați apă suplimentară 1 lingură la un moment dat până se întinde. Spoon glazura de linguri peste batoane de bomboane doar până când barele sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
Glazura
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Întindeți glazura rămasă pe partea laterală și deasupra tortului (glazură subțire cu apă suplimentară, dacă este necesar, pentru a se răspândi ușor).