Tort De Ciocolată Nairobi

Tortul de ciocolată Nairobi necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 44 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 503 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Mărturisirea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Tort de aniversare Easy Kids: tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de tort de 9 inci sau tapetați-le cu hârtie pergament.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, zahărul, sarea, pudra de cacao, 3/4 cană de apă și uleiul vegetal într-un bol de amestecare. Bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute.
Adăugați ouăle, extractul de vanilie și 1/2 cană de apă și bateți încă 2 minute.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite pentru tort.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când suprafața tortului revine când este presată ușor și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 30 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.