Tort De Ciocolată Nairobi

Tort De Ciocolată Nairobi
Tortul de ciocolată Nairobi necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 44 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 503 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Mărturisirea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Tort de aniversare Easy Kids: tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de tort de 9 inci sau tapetați-le cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, zahărul, sarea, pudra de cacao, 3/4 cană de apă și uleiul vegetal într-un bol de amestecare. Bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Ulei VegetalUlei Vegetal
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Adăugați ouăle, extractul de vanilie și 1/2 cană de apă și bateți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
ApăApă
OuăOuă
4
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite pentru tort.
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când suprafața tortului revine când este presată ușor și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 30 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista