Tort De Ciocolată Mexican

Tort De Ciocolată Mexican
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată Mexican. O porție conține 282 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 15 și costă 27 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână unt, amestecul de prăjituri cu mâncare betty devil, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 11%. Încercați Tort De Ciocolată Mexican, Tort De Ciocolată Mexican, și Tort De Ciocolată Mexican pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie-cu excepția adăugării de scorțișoară la amestecul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Într-o cratiță grea de 2 litri, încălziți zahărul granulat la foc mediu-mic 6 până la 8 minute, amestecând constant cu lingura de lemn și urmărind cu atenție, până când zahărul începe să se topească. Pe măsură ce zahărul începe să se topească, amestecați cu lingura de lemn până când zahărul este topit și maro auriu. (Zahărul devine foarte fierbinte și ar putea topi o lingură de plastic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc; se amestecă cu grijă untul și 1 lingură de lapte (amestecul va deveni cocoloaș). Reveniți la foc mediu-mic, amestecând continuu, până când amestecul este neted. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
6
Adăugați zahăr pudră în amestecul de caramel; bateți cu mixerul electric la viteză mică până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
7
Adăugați 3 linguri de lapte, amestecând până când glazura este lucioasă și răspândită. Dacă este necesar, adăugați până la 1 lingură mai mult lapte, câte 1 linguriță odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
LapteLapte
8
Întindeți glazura peste tort. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista