Tort De Ciocolată-Mentă
Tortul de ciocolată-mentă necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru 48 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 359 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână apă, unt, ganache de ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Ciocolată Cu Mentă, Tort De Ciocolată Cu Mentă, și Tort Cu Cremă De Mentă De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți bucățele de ciocolată într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la intervale mari de 30 de secunde până la topire (aproximativ 1 1/2 minute). Se amestecă până se omogenizează.
Bateți untul înmuiat și zahărul brun la viteză medie cu un mixer electric aproximativ 5 minute sau până când se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Adăugați ciocolată topită, bătând doar până se amestecă.
Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu si sarea. Adăugați treptat la amestecul de ciocolată alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până se amestecă după fiecare adăugare. Adăugați treptat 1 cană de apă fierbinte într-un flux lent și constant, bătând la viteză mică doar până la amestecare. Se amestecă vanilia. Lingura aluat uniform în 2 unse și presarata cu faina 10-inch rotund tort tigai.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și lăsați să se răcească complet pe rafturi de sârmă.
Întindeți glazura de mentă uniform între straturile de tort.
Întindeți ganache de ciocolată uniform pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului.