Tort de ciocolată Lizzie cu umplutură de Caramel

Tort de ciocolată Lizzie cu umplutură de Caramel
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, tortul de ciocolată Lizzie cu umplutură de Caramel ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 16. Acest desert are 509 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, lapte, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 15%. Încearcă Tort de ciocolată Lizzie cu umplutură de Caramel, Tortul de cacao de modă veche al lui Lizzie cu glazură de Caramel, și Tort De Ciocolată Topită Cu Umplutură De Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați patru tigăi rotunde de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul. Bateți ouăle pe rând. Bateți alternativ amestecul de făină și zeama până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Puneți ciocolata neîndulcită într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă apa clocotită peste ciocolată și se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
5
Amestecați ciocolata, vanilia și sucul de lămâie în aluatul de zară. Împărțiți aluatul uniform în tigăile pregătite pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
6
Coaceți 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute în tigăi, apoi se întoarce pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Amestecați untul, zahărul cofetarilor, vanilia, sucul de lămâie, zahărul superfin și laptele într-o cratiță grea. Amestecând constant, aduceți la fierbere și gătiți până când temperatura ajunge la 225 grade F (110 grade C) pe un termometru pentru bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Scoateți cratița de pe foc și puneți-o într-un castron mare umplut cu apă cu gheață. Bateți umplutura cu un mixer electric până se întinde. La început, aceasta pare a fi doar o muncă fierbinte și grea, dar umplutura va începe brusc să se îngroașe pe măsură ce începe să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Transferați umplutura într-un castron curat și va continua să se răcească pe măsură ce înghețați partea superioară a fiecărui strat de tort. Stivați straturile înghețate una peste alta.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista