Tort de ciocolată lipicioasă

Tort de ciocolată lipicioasă
Gooey chocolate cake este un desert care servește 24. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 296 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. 502 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită făină, cremă dublă de oală, ciocolată în bucle și zahăr tos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Cu Lingură De Ciocolată Lipicioasă, Un Tort De Ciocolată Gooey, Decadent, și Tort De Unt Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Ungeți și linia de jos o formă de tort cu arc de 24 cm.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
2
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz. Topiți 120g ciocolată într-un castron. Se răcește timp de 5 minute, apoi se bate în gălbenușurile de ou. Într-un castron, bateți untul și 100g zahăr până când sunt moi și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Se amestecă ciocolata topită și gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
4
Bateti albusurile pana la varfuri ferme apoi bateti in restul de 120g zahar In trei loturi si continuati sa bateti pana se intareste. Bateți o treime din bezea în amestecul de ciocolată. Apoi, pliați ușor în linguri alternative de făină și bezea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Puneți lingura în staniu, nivelați și coaceți 40-45 de minute până când partea superioară formează o crustă ușoară. Testați centrul cu o frigăruie metalică, ar trebui să iasă curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți, răciți 10 minute, înainte de a ieși din staniu. Când este răcit, tăiați pe jumătate cu atenție, deoarece este fragil, cu un cuțit mare zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
7
Pentru a face umplutura: într-un castron bateți crema dublă până se îngroașă, dar nu rigidă. Apoi amestecați în crme frache și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Întindeți o jumătate din tort cu toată crema zesty și sandvișul împreună cu cealaltă jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
9
Așezați pe un raft cu o farfurie mare dedesubt.
10
Pentru a face glazura de ganache: rupeți ciocolata într-o tigaie și adăugați crema dublă. Se topește la foc mic și se amestecă până se omogenizează, apoi se răcește până la consistența cremei groase de turnare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă UnicăCremă Unică
Cremă DublăCremă Dublă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Se toarnă peste tort.
12
Lăsați excesul de glazură să curgă pe farfurie și lingurați-l înapoi pentru a umple orice goluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
13
Întindeți glazura uniform pe partea superioară și în jurul părților laterale folosind partea din spate a unei linguri sau a unui cuțit palet. În timp ce seturile de glazură presară ciocolata rasă deasupra și în jurul părților laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă
14
Faceți buclele: veți avea nevoie de un bloc mare de ciocolată. Asigurați-vă că ciocolata este la temperatura camerei calde și așezată pe un blat de lucru. Gordon a folosit un cuțit ascuțit pentru a face buclele, dar este mai ușor să desenezi un cojitor de legume pivotant pe partea laterală a unui bloc gros de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
15
Așezați un tăietor mare de inele (aproximativ 10 cm) în centrul tortului și umpleți cu buclele de ciocolată. Scoateți cu grijă inelul și lăsați buclele să cadă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
16
Se servește la temperatura camerei. Dacă este răcit înainte, tortul trebuie lăsat să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul de ciocolată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista