Tort De Ciocolată Germană Sundae
Reteta germană tort de ciocolata Sundae ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 30 minute. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 143 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sirop de porumb, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Super-Ciocolata Sundae Tort Bar, Tort De Ciocolată Cu 4 Straturi De Înghețată, și Tort De Ciocolată Germană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți nuca de cocos și nucile pecan în 2 farfurii separate. Prăjiți nuca de cocos timp de 5 minute și nucile pecan timp de 10 minute, până când marginile nucii de cocos încep să se rumenească și nucile pecan sunt parfumate.
Lăsați nuca de cocos și nucile pecan să se răcească, apoi tocați grosolan nucile pecan.
Între timp, într-o cratiță mare, combinați zahărul granulat cu siropul ușor de porumb și 2 linguri de apă și dați la fiert, amestecând pentru a dizolva zahărul. Spălați partea laterală a tigaiei cu o perie umedă de patiserie. Gatiti siropul la foc moderat, fara a agita pana se formeaza un caramel de chihlimbar profund, aproximativ 5 minute.
Se scoate de pe foc și se adaugă cu grijă crema. Când bulele dispar, amestecați pentru a combina.
Adăugați vanilia și sarea și lăsați să se răcească ușor. Amestecați nucile pecan prăjite și toate, cu excepția a 1/4 cană din chipsurile de nucă de cocos prăjite.
Scoateți înghețata în 6 pahare și presărați cu jumătate din firimiturile de prăjituri. Se acoperă cu sosul cald de caramel și restul de firimituri de prăjituri și nucă de cocos.