Tort de ciocolată fără făină Sherry Yard cu topping de bezea
Tortul de ciocolată fără făină Sherry Yard cu topping de bezea ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 252 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ouă, cremă de tartru, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort de cafea cu Topping de bezea, Tort de piersici cu Topping de bezea, și Tort Mocha cu Topping pufos de bezea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru baza tortului: Preîncălziți cuptorul la 177°. Ungeți o tigaie cu diametrul de 10 inci (adâncime de cel puțin un inch) sau o tigaie cu arc cu diametrul de 9 inci, așezați-o pe o tavă de copt căptușită cu folie și puneți-o deoparte.
Puneți ciocolata și untul într-un cazan dublu sau într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți până se topește complet, amestecând des pentru a evita arderea ciocolatei.
Între timp, așezați ouăle într-un castron și treceți sub apă caldă de la robinet câteva minute până când ouăle nu se mai simt reci la atingere. Crăpați ouăle în castron.
Adăugați zahăr. Folosind atașamentul mixerului, bateți ouăle și zahărul la viteză medie până când amestecul este ușor și gros și cade într - o panglică de la tel-aproximativ 2 minute.
Adăugați pudră de cacao și amestecați la viteză mică până se combină.
Se adaugă amestecul de ciocolată topită și se amestecă până se combină bine.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace timp de 12 minute. Rotiți tava din față în spate și coaceți încă 8-10 minute, până când suprafața tortului este doar fermă la atingere, dar încă arată umedă în centru și are un pic de jiggle.
Se pune pe un suport de răcire și se răcește la temperatura camerei.
Pentru toppingul de bezea: Preîncălziți cuptorul la 191°.
Așezați albușurile în vasul unui mixer electric și lăsați albușurile să ajungă la temperatura camerei.
Pentru toppingul de bezea: Preîncălziți cuptorul la 191°.
Așezați albușurile în vasul unui mixer electric și lăsați albușurile să ajungă la temperatura camerei.
Continuați să bateți albușurile, adăugând zahărul puțin câte puțin, până când bezea este groasă și lucioasă și se formează vârfuri rigide.
Puneți bezea pe tortul răcit.
Răspândiți bezea la un centimetru de marginea exterioară a bazei de tort răcite, învârtind și pufând bezea în vârfuri și bucle atractive.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12-15 minute, până când bezea se rumeneste ușor.
Serviți direct din tava de copt. Puneți la frigider resturile.