O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 860 calorii. Dacă $ 4.15 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tortul de ciocolată fără făină cu pere condimentate ar putea fi un extraordinar fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. 66 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de plus 1 lingură de unt, vin, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort de ciocolată fără făină cu crustă de covrig, cu pere condimentate Sotate și sos de Caramel sărat, Tort De Portocale Fără Făină Condimentat, și Tort de rom condimentat cu pere caramelizate.
Instrucțiuni
1
Pentru pere: aduceți vin, zahăr, sfeclă, ghimbir, boabe de piper, cuișoare și bețișoare de scorțișoară pentru a fierbe peste mediu-înalt într-o cratiță cu fund mediu greu. Reduceți căldura la minim și adăugați pere. Acoperiți cu capac de hârtie pergament. Fierbeți până când perele sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, Opțional
Sifonada De Frunze De Kale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți tigaia de pe foc. Folosind o lingură cu fante, transferați perele într-un castron mare, culegând orice cuișoare sau boabe de piper. Strecurați siropul într-un bol separat și aruncați sfecla și condimentele. Puneți siropul strecurat în cratiță și fierbeți la foc mediu-mare până se reduce la 1 1/2 cană, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Sifonada De Frunze De Kale
Jumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă sirop peste pere și se răcește complet, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
4
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu 1 lingură de unt și tapetați exteriorul tigaiei cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Presărați 3/4 linguriță sare Maldon peste fundul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Așezați ciocolata și restul de 8 linguri de unt într-un castron așezat peste un cazan dublu (fundul vasului nu trebuie să atingă apa fierbinte) și amestecați continuu până când ciocolata este complet topită și amestecul este neted și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Scoateți vasul de pe foc și puneți-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Într-un castron mare (Vezi notele) bateți gălbenușurile de ou și 3/4 cană de zahăr energic până când amestecul devine o pastă groasă și palidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați cacao, pudră de espresso și vanilie și bateți până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Adăugați aproximativ 1/4 cană de ciocolată caldă în amestecul de gălbenușuri de ou și amestecați până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
11
Bateți ciocolata rămasă. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Amestec va fi foarte dens).
13
Într-un castron mare, curat și uscat, bateți albușurile de ou și sarea cu atașamentul de tel la viteză medie-mică până când albușurile încep să se spumeze, aproximativ 1 minut. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți albii până se formează vârfuri moi, 1 până la 2 minute. Adăugați încet 1/2 cană de zahăr rămasă și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide și lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Bateți aproximativ 1/3 din bezea în aluatul de ciocolată până se încorporează complet. Cu o spatulă de cauciuc, pliați bezea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
15
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și presărați cu restul de 3/4 linguriță de sare Maldon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
16
Coaceți până când partea superioară începe să se crape și testerul de tort are firimituri umede atașate la acesta atunci când este introdus, 45 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
17
Transferați tortul în raftul de răcire. Se răcește în tigaie 10 minute, apoi se îndepărtează matrița cu arc și se răcește complet, 1 până la 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, Decojiți
18
Când este gata de servit, top tort cu pere și 1/4 cană sirop. Treceți siropul rămas la masă, dacă doriți.