Tort De Ciocolată Fără Făină
Tortul de ciocolată fără făină durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.37 pe portie. Acest desert are 457 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită extract de vanillan, zahăr pudră, unt și pudră de cacao. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 77 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Ciocolată Fără Făină Și Unt De Arahide Cu Glazură Caldă De Ciocolată, Tort De Ciocolată Fără Făină, și Tort De Ciocolată Fără Făină.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați o tigaie rotundă de 8 inci cu spray antiaderent cu unt și linia de jos cu pergament.
Puneți ciocolata, untul, vanilia și lichiorul de alune într-un castron mare deasupra unui cazan dublu. Se amestecă frecvent amestecul până se combină și se omogenizează.
Scoateți ciocolata de pe foc și puneți vasul într-o "baie de gheață" pentru a răci ciocolata.
Nota bucătarului: acest pas este important, astfel încât ouăle să nu se gătească atunci când sunt adăugate la ciocolată.
Se amestecă zahărul și pudra de cacao. Se amestecă ouăle și se toarnă în tigaia pregătită pentru tort.
Puneți tigaia pe o tavă de foi și coaceți timp de 20 până la 25 de minute.
Scoateți tortul din cuptor și răsturnați-l pe un suport peste o tavă tapetată cu hârtie pergament.
Se toarnă ganache peste tort. Lăsați tortul să se răcească și setați timp de 10 minute înainte de servire.
Se ornează cu fructe de pădure proaspete și zahăr pudră.
Puneți ciocolata într-un castron mare.
Încălziți crema într-o oală mică, la foc mic, până când este fierbinte la atingere.
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată.
Se amestecă bine cu o spatulă de cauciuc până se topește ciocolata.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tort de ciocolată fără făină în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.