Tort de ciocolată-fistic cu Ganache de ciocolată caldă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torte de ciocolată-fistic cu Ganache de ciocolată caldă. O porție conține 624 calorii, 12g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ciocolată semidulce, frișcă grea, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 52 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort de ciocolată (cu variație Sacher Torte și Ganache de ciocolată), Ciocolata Ganache Torte, și Tortă De Ciocolată Cu Alune Cu Ganache Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se macină fin nucile și zahărul în procesor.
Adăugați albușuri de ou și amestecați bine. Faceți înainte se poate face cu 3 zile înainte.
Se transferă într-un castron mic, se acoperă și se dă la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt de 8 inci cu diametru springform pan. Tapetați fundul tigaiei cu hârtie pergament; hârtie cu unt.
Puneți ciocolata într-un castron metalic mediu așezat peste cratița cu apă clocotită și amestecați până când ciocolata este topită și netedă.
Scoateți din apă. Ciocolată rece până la călduță.
Măsurați 1/3 cană de pastă de fistic și transferați într-un castron mic (acoperiți și rezervați pentru o altă utilizare).
Așezați pasta de fistic rămasă într-un castron mare; adăugați unt. Folosind mixerul electric, bateți până se amestecă. Bateți gălbenușurile de ou, apoi ciocolata topită. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile cu sare într-un alt castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 2 linguri de zahăr, bătând până se formează vârfuri ferme. Cernem zahărul brun și împăturim. Folosind o spatulă flexibilă din cauciuc, pliați amestecul de albuș de ou în amestecul de ciocolată în 4 adaosuri; transferați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți torte până când centrul este ușor umflat și testerul introdus în centru iese cu niște aluat încă atașat, aproximativ 1 oră. Se răcește torte complet în tigaie pe raft. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.
Aduceți crema la foc mic într-o cratiță mică.
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată și bateți până se omogenizează. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Chill. Reîncălziți înainte de utilizare.
Tăiați torte în pene; așezați pe farfurii.
Se toarnă ganache cald peste.
Se presară cu fistic și se servește.