Tort de ciocolată dulce german II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 97G de grăsime, și un total de 1743 calorii. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de nuci pecan, zahăr, ciocolată germană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Încercați Tort German De Ciocolată Dulce, Tortul de ciocolată dulce al germanului, și Makeover Tort De Ciocolată Dulce Germană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 3 (8 inch). Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. Pune deoparte. În partea de sus a unui cazan dublu, încălziți ciocolata, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ciocolata
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Cuptor
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță.
3
Într-un castron mare, cremă împreună untul și 1 1/2 căni de zahăr până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați ciocolata topită și 1 linguriță de vanilie. Bateți amestecul de făină alternativ cu Zara, amestecând doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Ciocolata
Vanilie
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Se lasă să se răcească în tigăi timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet. Când se răcește, înghețați între straturi și deasupra tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
7
Pentru a face glazura: într-o cratiță mare, combinați laptele evaporat, 1 cană zahăr, gălbenușuri de ou, 1/2 cană unt și 1 linguriță vanilie. Gatiti si amestecati la foc mediu aproximativ 12 minute, sau pana se rumenesc gros si auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Evaporat
Gălbenuș De Ou
Glazura
Vanilie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc. Se amestecă nuca de cocos și nucile pecan. Se răcește la temperatura camerei și se răspândește consistența.