Tortul de ciocolată cu smântână marca Daisy este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 528 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 91 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ciocolată de copt semi-dulce, cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ciocolata fără făină a lui Daisy-tort chile, Tort de ciocolată cu smântână, și Tort De Ciocolată Cu Smântână.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați două tigăi de copt de 8 inci; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare de mixer adăugați ulei vegetal, ou și 2 lingurițe extract de vanilie. Bateți la viteză medie până se amestecă bine (1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Ulei Vegetal
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați zahăr brun și zahăr granulat; continuați să bateți, răzuind bolul des, până se amestecă bine (1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați ciocolata topită. Continuați să bateți, răzuind bolul des, până se amestecă bine (1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Într-un castron mic amestecați făina, 2/3 cană pudră de cacao neîndulcită, bicarbonat de sodiu și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao Neîndulcită
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ciocolată alternativ cu apă, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
7
Adăugați 1 cană smântână; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
8
Se toarnă în tigăi pregătite și se coace până când o scobitoare de lemn introdusă în centrul prăjiturilor iese curată (aproximativ 30 până la 35 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
9
Scoateți prăjiturile din cuptor; se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți prăjiturile din tigăi; se răcește complet.
11
Între timp, într-un castron mediu adăugați 1/2 cană de unt înmuiat; bate la viteză mare până devine cremos (1 până la 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Adăugați 2/3 cană de pudră de cacao și 1 linguriță de vanilie; continuați să bateți, răzuind bolul des, până când amestecul este cremos (1 până la 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Adăugați zahărul pudră, câte 1 cană, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
14
Adăugați laptele și 1/4 cană smântână; continuați să bateți, răzuind bolul des, până când este cremos (1 până la 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
15
Așezați o prăjitură, cu partea plată în sus, pe fundul unei farfurii de servire.
16
Așezați aproximativ 1 cană glazură în centrul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
17
Se întinde la aproximativ 1/2 inch de marginea tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
18
Așezați al doilea tort, cu partea plată în sus, deasupra primului strat mat. Înghețați părțile laterale și partea superioară a tortului cu glazură rămasă.
Tort de ciocolată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.