Tort De Ciocolată Cu Sfeclă

Tort De Ciocolată Cu Sfeclă
Această rețetă vegană servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 248 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, zahăr, cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Sfeclă De Ciocolată Cu Glazură De Brânză Cremă De Ciocolată, Tort De Sfeclă De Ciocolată Cu Ganache De Ciocolată Milke, și Tort De Ciocolată Cu Sfeclă Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bucățile într-o cratiță cu apă pentru a acoperi și fierbe până se înmoaie. (Am auzit că puteți cumpăra sfeclă conservată, așa că poate doriți să săriți peste acest pas–și mâinile roșii rezultate–folosind sfeclă pre-gătită.) Lăsați sfecla să se răcească, apoi scurgeți-le, rezervând apa roșie în alt scop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Puneți sfecla scursă în robotul de bucătărie cu 1/4 cană de apă (limpede) și procesați până la piure. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Ungeți sau pulverizați tigaia(tigaile) de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Puneți sfecla purificată într-o măsură de 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Adăugați suficient sos de mere pentru a ajunge la linia de 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
5
Adăugați cele 2 linguri de apă, extract de vanilie și cidru de mere în sfeclă și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Cidru De MereCidru De Mere
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Se amestecă ingredientele uscate împreună; apoi se adaugă amestecul de sfeclă și se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Coaceți timp de 35-60 de minute, în funcție de dimensiunea tigaiei pe care o utilizați: mai mult pentru tigăile mici, adânci și mai puțin pentru o tigaie de 9x13. (Am folosit o tigaie de 9X13 și a durat 35 de minute.) Testați introducând o scobitoare în centru; se face când scobitoarea iese curată. Se lasă să se răcească complet înainte de tăiere și servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista