Tort De Ciocolată Cu Rom
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu Rom de ciocolată ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, rom, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Coaceți 30 până la 38 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Lăsați să stea 5 minute. Într-un castron mare, amestecați 1 cană de frișcă, laptele integral, laptele condensat și 1/3 cană de rom. Pierceți partea superioară a tortului fierbinte la fiecare 1/2 inch cu furculiță cu dinți lungi, ștergând furculița ocazional pentru a reduce lipirea. Se toarnă cu grijă amestecul de frișcă uniform deasupra tortului. Acoperiți și refrigerați aproximativ 3 ore sau până când este răcit și cea mai mare parte a amestecului de frișcă a fost absorbită în tort.
Într-un castron mare răcit, bateți 1 cană de frișcă, 2 linguri de rom și vanilie la viteză mare până se formează vârfuri moi. Tort de îngheț cu amestec de frișcă.
Se presară cu nucă de cocos și nuci pecan. A se păstra acoperit la frigider.