Tort de ciocolată cu portocale confiate

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă Tort de ciocolată cu portocale confiate. Această rețetă este pentru 12 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 305 calorii . Pentru 52 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergi la magazin și cumpără astăzi un mix pentru budincă de ciocolată, zahăr pudră, lapte și alte câteva ingrediente pentru a o prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 31% . Acest scor nu este chiar excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Nuci confiate , Salată de brie cu crustă de nuci de pin confiate și Nuci pecan condimentate .
Instrucțiuni
Presărați migdalele într-o tavă tubulară de 25 cm, unsă și tapetată cu făină; dați deoparte. Într-un bol mare, combinați mixul pentru prăjitură, mixul pentru budincă, ouăle, laptele, uleiul și extractul; bateți la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la viteză medie timp de 2 minute. Încorporați feliile de portocală.
Se toarnă în tava pregătită.
Coaceți la 175°C timp de 45-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Lăsați prăjitura să se răcească timp de 10 minute înainte de a o scoate din tavă și a o pune pe un grătar pentru a se răci complet.
Într-o cratiță mică, aduceți ingredientele glazurii la fierbere. Fierbeți timp de 1 minut, amestecând frecvent.
Luați de pe foc; lăsați să se răcească timp de 5 minute.