Tort De Ciocolată Cu Paisprezece Straturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată cu paisprezece straturi. Această rețetă face 6 porții cu 1304 calorii, 25g de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită apă, ouă, lapte evaporat și scurtare. 121 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare sunt Tortul Dark Knight (Tort Cu Strat Triplu De Ciocolată), Tortul Dark Knight (Tort Cu Strat Triplu De Ciocolată), și Tort cu strat de ciocolată (alias tort Spartak).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 4 sau 5 - 8 inci.
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea, 1/2 cană de unt și 2 căni de zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine cu fiecare adăugare, apoi amestecați vanilia.
Adăugați făina alternativ cu cele 3 căni de lapte; bate bine.
Se toarnă 1/4 cană de aluat în fiecare tigaie pregătită și se întinde uniform. Va trebui să coaceți straturile în două sau trei loturi.
Coaceți timp de 5 până la 7 minute în cuptorul preîncălzit, doar până când straturile sunt uscate. Nu maro.
Pentru a face glazura: într-o cratiță la foc mediu, combinați 3 căni de zahăr, 1 cană de unt, cacao, apă și 2 căni de lapte evaporat. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând frecvent, apoi fierbeți timp de 2 minute.
Se ia de pe foc și se bate timp de un minut cu un mixer electric. Stivați straturile de tort cu glazură între ele, lăsând glazura să curgă pe părțile laterale ale tortului. Neteziți părțile laterale și partea superioară cu glazura rămasă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tortul de ciocolată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "