Tort De Ciocolată Cu Paisprezece Straturi

Tort De Ciocolată Cu Paisprezece Straturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată cu paisprezece straturi. Această rețetă face 6 porții cu 1304 calorii, 25g de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită apă, ouă, lapte evaporat și scurtare. 121 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare sunt Tortul Dark Knight (Tort Cu Strat Triplu De Ciocolată), Tortul Dark Knight (Tort Cu Strat Triplu De Ciocolată), și Tort cu strat de ciocolată (alias tort Spartak).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 4 sau 5 - 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea, 1/2 cană de unt și 2 căni de zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine cu fiecare adăugare, apoi amestecați vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
4
Adăugați făina alternativ cu cele 3 căni de lapte; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
5
Se toarnă 1/4 cană de aluat în fiecare tigaie pregătită și se întinde uniform. Va trebui să coaceți straturile în două sau trei loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Coaceți timp de 5 până la 7 minute în cuptorul preîncălzit, doar până când straturile sunt uscate. Nu maro.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Pentru a face glazura: într-o cratiță la foc mediu, combinați 3 căni de zahăr, 1 cană de unt, cacao, apă și 2 căni de lapte evaporat. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând frecvent, apoi fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
GlazuraGlazura
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc și se bate timp de un minut cu un mixer electric. Stivați straturile de tort cu glazură între ele, lăsând glazura să curgă pe părțile laterale ale tortului. Neteziți părțile laterale și partea superioară cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă FermeLa 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tortul de ciocolată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista