Tort de ciocolată cu lapte bătut cu glazură de Fudge ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 230 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, apă, zară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Tortul de ciocolată neagră al mătușii Sabella cu glazură de Fudge, Tort de ciocolată Bundt cu glazură de ciocolată Fudge, și Tort de lapte cu glazură de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Într-un castron mediu, combinați laptele de unt și bicarbonatul de sodiu. Puneți deoparte într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 căni de zahăr, ouă, 3 linguri de pudră de cacao, ulei și 2 lingurițe de vanilie până la amestec. Se amestecă apa clocotită, apoi se bate treptat în făină. Se amestecă amestecul de lapte de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Lapte Bătut
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Pentru a face glazura Fudge: într-o cratiță, combinați 1 cană zahăr, 1/2 cană pudră de cacao, lapte, unt și 1 linguriță extract de vanilie. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Pudră De Cacao
Unt
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Glazură
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Scoateți din căldură. Folosind un mixer electric, bateți glazura timp de 3 minute sau până când se îngroașă până la răspândirea consistenței.