Tort De Ciocolată Cu Lapte Cu Caramel Sărat

Tort De Ciocolată Cu Lapte Cu Caramel Sărat
Tortul de ciocolată cu lapte cu Caramel sărat necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 826 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 1,82 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca desert. Un amestec de zahăr brun, ciocolată semidulce, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, care nu este atât de remarcabil. Încearcă Biscuiți Cu Ciocolată Cu Lapte Cu Caramel Sărat, Ciocolata cu lapte si Caramel sarat G Importanteau Saint-Honor, și Tort De Ciocolată Cu Șase Straturi De Caramel Sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pune-ți bomboanele într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Puneți zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță și puneți-l la foc mediu. Se amestecă până se dizolvă zahărul și se fierbe. De îndată ce se întâmplă acest lucru, nu mai amestecați și lăsați-l să fiarbă până devine o culoare chihlimbar, aproximativ 8 până la 10 minute. (Dacă credeți că are nevoie de o altă agitare, periați părțile laterale ale tigaiei cu o perie umedă de patiserie și amestecați întregul amestec, ridicând oala în sine de mâner, având grijă să nu atingeți caramelul sau altfel s-ar putea cristaliza.) Odată ce amestecul ajunge la acea culoare chihlimbar închis, reduceți căldura. Stați înapoi din oală și adăugați crema foarte încet, amestecând cu o spatulă rezistentă la căldură. (Dacă sunteți nervos în legătură cu aburul, purtați o mănușă de bucătărie pentru a vă proteja mâna.) Continuați să amestecați până când totul este încorporat. Odată ce amestecul este neted, amestecați sarea fină. Scoateți focul și turnați caramelul peste vasul cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Sare FinăSare Fină
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Bateți pentru a combina, asigurându-vă că toată ciocolata se topește. Puneți la frigider aproximativ 1 oră până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Scoateți glazura din frigider și bateți-o cu un mixer de mână doar până devine răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
5
Adăugați untul în bucăți și amestecați până se combină totul. Pop înapoi în frigider pentru încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
6
Așezați 1 strat de tort pe un platou de tort, cu partea plată în sus. (Vrei tortul cu partea plată în sus, așa că atunci când intri în el vei avea straturi frumoase și uniforme.) Răspândiți uniform 2 căni de glazură peste partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Presărați fulgi de sare de mare, apoi puneți celălalt strat de tort deasupra, cu partea plată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
8
Întindeți restul de glazură deasupra și pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Presărați blatul cu mai mulți fulgi de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
10
Puneți un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt 2 (9 pe 2 inci) Tigăi rotunde antiaderente. Tapetați partea de jos a fiecăruia cu o rundă de hârtie pergament, apoi ungeți hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Cernem făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună pe hârtie pergament. Cu un mixer electric la viteză medie-mare, cremați untul și zaharurile până când sunt ușoare și pufoase, 4 sau 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
12
Adăugați ouăle, câte 1, amestecând până se încorporează complet înainte de a adăuga fiecare ou suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
13
Se amestecă ciocolata și vanilia, asigurându-vă că se combină foarte bine. Rotiți mixerul la scăzut și adăugați încet ingredientele uscate, alternând cu zeama, în 3 loturi, începând și terminând cu amestecul de făină. Asigurați-vă că lăsați-l să se amestece bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Se toarnă jumătate din aluat în fiecare tigaie și se întinde uniform cu o spatulă sau un cuțit de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De UntCuțit De Unt
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Coaceți până când o scobitoare iese curată, 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
16
Scoateți tigăile în rafturi și lăsați prăjiturile să se răcească timp de aproximativ 10 minute. Slăbiți marginile tortului din tigaie cu un cuțit, apoi întoarceți-le pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
17
Scoateți hârtia și lăsați prăjiturile să se răcească complet.

Ingrediente

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul de ciocolată. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista