Tort De Ciocolată Cu Lapte Cu Caramel Sărat

Tort De Ciocolată Cu Lapte Cu Caramel Sărat
Tortul de ciocolată cu lapte cu Caramel sărat necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 826 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 1,82 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca desert. Un amestec de zahăr brun, ciocolată semidulce, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, care nu este atât de remarcabil. Încearcă Biscuiți Cu Ciocolată Cu Lapte Cu Caramel Sărat, Ciocolata cu lapte si Caramel sarat G Importanteau Saint-Honor, și Tort De Ciocolată Cu Șase Straturi De Caramel Sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pune-ți bomboanele într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță și puneți-l la foc mediu. Se amestecă până se dizolvă zahărul și se fierbe. De îndată ce se întâmplă acest lucru, nu mai amestecați și lăsați-l să fiarbă până devine o culoare chihlimbar, aproximativ 8 până la 10 minute. (Dacă credeți că are nevoie de o altă agitare, periați părțile laterale ale tigaiei cu o perie umedă de patiserie și amestecați întregul amestec, ridicând oala în sine de mâner, având grijă să nu atingeți caramelul sau altfel s-ar putea cristaliza.) Odată ce amestecul ajunge la acea culoare chihlimbar închis, reduceți căldura. Stați înapoi din oală și adăugați crema foarte încet, amestecând cu o spatulă rezistentă la căldură. (Dacă sunteți nervos în legătură cu aburul, purtați o mănușă de bucătărie pentru a vă proteja mâna.) Continuați să amestecați până când totul este încorporat. Odată ce amestecul este neted, amestecați sarea fină. Scoateți focul și turnați caramelul peste vasul cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Sare FinăSare Fină
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Bateți pentru a combina, asigurându-vă că toată ciocolata se topește. Puneți la frigider aproximativ 1 oră până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Scoateți glazura din frigider și bateți-o cu un mixer de mână doar până devine răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
5
Adăugați untul în bucăți și amestecați până se combină totul. Pop înapoi în frigider pentru încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
6
Așezați 1 strat de tort pe un platou de tort, cu partea plată în sus. (Vrei tortul cu partea plată în sus, așa că atunci când intri în el vei avea straturi frumoase și uniforme.) Răspândiți uniform 2 căni de glazură peste partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
7
Presărați fulgi de sare de mare, apoi puneți celălalt strat de tort deasupra, cu partea plată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
8
Întindeți restul de glazură deasupra și pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
9
Presărați blatul cu mai mulți fulgi de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Puneți un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt 2 (9 pe 2 inci) Tigăi rotunde antiaderente. Tapetați partea de jos a fiecăruia cu o rundă de hârtie pergament, apoi ungeți hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Cernem făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună pe hârtie pergament. Cu un mixer electric la viteză medie-mare, cremați untul și zaharurile până când sunt ușoare și pufoase, 4 sau 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
12
Adăugați ouăle, câte 1, amestecând până se încorporează complet înainte de a adăuga fiecare ou suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
13
Se amestecă ciocolata și vanilia, asigurându-vă că se combină foarte bine. Rotiți mixerul la scăzut și adăugați încet ingredientele uscate, alternând cu zeama, în 3 loturi, începând și terminând cu amestecul de făină. Asigurați-vă că lăsați-l să se amestece bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Se toarnă jumătate din aluat în fiecare tigaie și se întinde uniform cu o spatulă sau un cuțit de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu AlbastreCiocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Coaceți până când o scobitoare iese curată, 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
16
Scoateți tigăile în rafturi și lăsați prăjiturile să se răcească timp de aproximativ 10 minute. Slăbiți marginile tortului din tigaie cu un cuțit, apoi întoarceți-le pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Scoateți hârtia și lăsați prăjiturile să se răcească complet.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul de ciocolată. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista