Această rețetă servește 18. O porție conține 317 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cacao, zahăr pudră, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 57 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de ciocolată de casă cu glazură de ciocolată cu migdale, Tort De Ciocolată Cu Lapte Bătut, și Tort De Ciocolată Cu Lapte Bătut.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți fundul de tigăi rotunde de 2 (8 inci) cu spray de gătit. Tapetați tigăile cu hârtie de ceară; Acoperiți hârtia de ceară cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
3
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. combinați făina, 3/4 cană de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
Bateti
Bol
4
Combinați Zara și 2 lingurițe de vanilie într-o măsură de sticlă de 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Vanilie
5
Puneți zahărul granulat și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute). Adăugați treptat înlocuitorul de ou; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
înlocuitor De Ouă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Adăugați amestecul de făină și amestecul de zară alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
7
Se toarnă aluatul uniform în tigăile pregătite.
8
Coaceți la 350 timp de 38 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Răsturnați prăjiturile pe rafturi de sârmă și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Pentru a pregăti glazura de ciocolată, puneți crema de brânză și laptele într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mică până se omogenizează. Bateți cu viteză mare până când este cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De Ciocolata
Cremă De Brânză
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
10
Adăugați ciocolată topită; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
11
Combinați zahărul pudră și 1/4 cană de cacao; adăugați treptat amestecul de zahăr în amestecul de brânză, bătând la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Brânză
Pudră De Cacao
Zahăr
12
Adăugați 1 linguriță de vanilie; bate bine 1 minut sau până când este foarte cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
13
Scoateți hârtia de ceară din tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
14
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/2 cană glazură. Se acoperă cu al doilea strat de tort, se întinde glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului.