O porție conține 327 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 67 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 31 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort de căpșuni cu ciocolată cu glazură pufoasă, Tort cu ciocolată Butterscotch cu glazură pufoasă de ciocolată Marshmallow, și Tort galben de ziua de naștere cu glazură pufoasă de Ganache de ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; lasa sa stea 1 minut. Se amestecă până se omogenizează; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și 1/4 linguriță de sare într-un castron, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Puneți zahărul granulat, Zara și uleiul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Lapte Bătut
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Adăugați amestecul de ciocolată; bate la viteză mică 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
7
Adăugați amestecul de făină; bate la viteză mică doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
8
Combinați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mediu. Folosind bătăi curate și uscate, bateți amestecul de albuș de ou cu un mixer la viteză mare până când se formează vârfuri rigide (nu exagerați). Se amestecă ușor o treime din amestecul de albuș de ou în amestecul de ciocolată. Îndoiți amestecul de albuș de ou rămas. Împărțiți aluatul uniform între tigăile rotunde din metal de 2 (8 inci) acoperite cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Spray De Copt
Albușuri De Ou
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
9
Coaceți la 350 timp de 18 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese cu firimituri umede agățate. Se răcește timp de 10 minute în tigăi pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
10
Scoateți tortul din tigăi și răciți-l complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
11
Pentru a pregăti glazura, puneți cremă de brânză, 2 linguri de făină, vanilie și 1/8 linguriță de sare într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză medie timp de 2 minute sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Vanilie
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
12
Adăugați zahăr pudră; bate 1 minut sau până se combină bine. Se amestecă ușor crema de marshmallow doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Marshmallow
Zahăr Pudră
13
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1 cană glazură, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginii. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Kilograme De Mure (aproximativ
14
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Puneți la frigider tortul până când este gata de servit.