Tort De Ciocolată Cu Două Straturi

Tort De Ciocolată Cu Două Straturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată cu două straturi. Această rețetă face 16 porții cu 274 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Tort Cu Strat Dublu De Ciocolată, Tort Cu Strat Dublu De Ciocolată, și Tort de ciocolată cu două straturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, cu un mixer la viteză medie, bateți untul și zahărul brun până se omogenizează. Bateți în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați ciocolată topită și vanilie; bate până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
ArahideArahide
3
Într-un alt castron, amestecați făina, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mic, amestecați laptele și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Adăugați amestecul de făină și amestecul de lapte alternativ la amestecul de unt, aproximativ o treime din fiecare la un moment dat, bătând după fiecare adăugare până la încorporare (aluatul va fi foarte gros). Răzuiți aluatul în mod egal în două tigăi rotunde de tort de 9 inci cu unt și făină și întindeți nivelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
5
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată, 25 până la 30 de minute. Se răcește pe rafturi în tigăi timp de 10 minute, apoi se inversează prăjiturile pe rafturi și se îndepărtează tigăile. Se răcește complet înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista