Dublu-piuliță ud tort de ciocolata ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 35 de porții cu 336 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ouă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Ciocolată Cu Nuci Duble, Tort Cu Pâine Dublă De Ciocolată Cu Caramel Sărat, și Tort De Migdale Cu Rom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți 3 (8") torturi rotunde; căptușiți fundul cu hârtie de ceară. Ungeți și făină hârtie de ceară și părțile laterale ale tigăilor; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
2
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zahăr brun, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Combinați apa și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Apă
5
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu amestecul de apă, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă alunele tocate și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Alune
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Sare
6
Se toarnă o treime din aluat în fiecare din cele 2 tigăi pregătite. Îndoiți cacao în aluatul rămas; turnați aluatul de ciocolată în a treia tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Pudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți la 350 timp de 19 până la 21 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi. Îndepărtați hârtia de ceară imediat după inversare. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Cuptor
8
Ungeți lichiorul peste straturile de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior
9
Așezați 1 strat de tort alb, cu partea de sus în jos, pe farfuria de servire; întindeți o treime din toppingul de ciocolată deasupra (nu înghețați părțile laterale). Se acoperă cu strat de tort de ciocolată; întindeți o treime Topping de ciocolată peste stratul de ciocolată (nu înghețați părțile laterale). Acoperiți cu stratul alb rămas și toppingul de ciocolată rămas (nu înghețați părțile laterale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De Fudge
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Garnisiți, dacă doriți. Lăsați tortul să se stabilească cu câteva ore înainte de feliere.