Tort De Ciocolată Cu Două Nuci

Tort De Ciocolată Cu Două Nuci
Dublu-piuliță ud tort de ciocolata ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 35 de porții cu 336 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ouă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Ciocolată Cu Nuci Duble, Tort Cu Pâine Dublă De Ciocolată Cu Caramel Sărat, și Tort De Migdale Cu Rom pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți 3 (8") torturi rotunde; căptușiți fundul cu hârtie de ceară. Ungeți și făină hârtie de ceară și părțile laterale ale tigăilor; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
2
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zahăr brun, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Combinați apa și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ApăApă
5
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu amestecul de apă, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă alunele tocate și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AluneAlune
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
6
Se toarnă o treime din aluat în fiecare din cele 2 tigăi pregătite. Îndoiți cacao în aluatul rămas; turnați aluatul de ciocolată în a treia tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți la 350 timp de 19 până la 21 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi. Îndepărtați hârtia de ceară imediat după inversare. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
8
Ungeți lichiorul peste straturile de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
9
Așezați 1 strat de tort alb, cu partea de sus în jos, pe farfuria de servire; întindeți o treime din toppingul de ciocolată deasupra (nu înghețați părțile laterale). Se acoperă cu strat de tort de ciocolată; întindeți o treime Topping de ciocolată peste stratul de ciocolată (nu înghețați părțile laterale). Acoperiți cu stratul alb rămas și toppingul de ciocolată rămas (nu înghețați părțile laterale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Garnisiți, dacă doriți. Lăsați tortul să se stabilească cu câteva ore înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În56 m.
Porții35
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista