Tort De Ciocolată Cu Cremă Irlandeză
Reteta Chocolate Chip Irish Cream Pound tort ar putea satisface pofta ta Europeană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 16 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 345 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Un amestec de minichipuri de ciocolată semidulce, făină de tort, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Cu Cremă Irlandeză, Tort de ciocolată cu melasă de ciocolată cu glazură de cremă irlandeză Baileys, și Tort De Ciocolată Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați chipsurile de ciocolată și 1 linguriță de făină într-un castron mic; aruncă.
Lingurați ușor 2 3/4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Cernem împreună făina, praful de copt și sarea.
Așezați crema de brânză și untul într-un castron; bateți cu un mixer la viteză mare pentru a amesteca.
Adăugați zahăr granulat, zahăr brun și vanilie; bate până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1; bate bine după fiecare adăugare. Bateți la viteză mare 1 minut. Cu mixerul la scăzut, adăugați amestecul de făină și lichiorul alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; bate bine după fiecare adăugare. Îndoiți în chipsuri de ciocolată.
Se toarnă aluatul într-o tigaie Bundt de 12 căni acoperită cu spray de copt.
Coaceți la 325 timp de 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar. Cerneti zaharul pudra peste tort.