Nevoie de o desert fără lactate și vegetarian? Tortul cu ciocolată cu aluat ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 257 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de praf de copt, pudră de cacao, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Tortul de ciocolată cu aluat al lui Margot, Mărturisirea # 52: aluatul este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, și Clatite cu aluat de afine / cu starter de aluat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cerneti impreuna faina, cacao, soda, praful de copt si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
2
Cremă de scurtare, zahăr și ouă. Amestecați în starter de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Aluat
Scurtarea
Cremă
Zahăr
Ouă
3
Adăugați ingredientele cernute încet în amestecul cremos, bătând până se omogenizează. Se amestecă apă și vanilie și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Apă
4
Se toarnă aluatul în tigaie unsă și făinată de 9 x 13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 35 de minute sau până când ați terminat.