Tort De Ciocolată Ceresc De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Heavenly Chocolate souffl. O porție conține 162 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 29 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, făină, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Ceresc, Tort De Ciocolată Ceresc, și Tort De Ciocolată Ceresc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. vas de grăsime cu formă de arc, 9x2 1/2 inci, cu scurtare. Într-o cratiță grea de 2 litri, încălziți 1 cană de bucăți de ciocolată și 1/2 cană de unt la foc mediu, amestecând ocazional, până se topește. Se răcește 5 minute. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă gălbenușurile de ou până se omogenizează bine.
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu mixerul electric la viteză mare până la spumă. Bateți în 1/2 cană zahăr granulat, câte 1 lingură, până se formează vârfuri moi. Îndoiți aproximativ 1/4 din albușurile de ou în amestec de ciocolată; pliați amestecul de ciocolată în albușuri de ou.
Presărați 2/3 cană bucăți de ciocolată uniform deasupra.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată (partea de sus va apărea uscată și crăpată). Se răcește 10 minute.
Îndepărtați partea tigaiei; lăsați tortul pe fundul tigaiei. Se răcește complet pe grătar.
Chiar înainte de servire, într-o cratiță de 1 litru, încălziți 1/3 cană bucăți de ciocolată, 3 linguri zahăr granulat și laptele la foc mediu, amestecând continuu, până când ciocolata se topește și amestecul fierbe.
Se ia de pe foc; se amestecă 1/2 linguriță de unt.
Într-un castron mic răcit, bateți toate ingredientele de frișcă îndulcite cu un mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Așezați tortul pe farfuria de servire.
Stropiți porții de tort cu sos.