Tort De Ciocolată-Caramel-Nuci

Ciocolata-Caramel-nuci tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 272 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica unt, nuci, betty Unt reteta amestec tort de ciocolată, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 57 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară, Tort de ciocolată cu Crunch de ciocolată cu lapte și sos de Caramel, și Tort De Ciocolată Cu Sos De Caramel De Miere Și Ciocolată Acoperită C pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tubul canelat, tigaia întunecată sau antiaderentă). Ungeți și făină tigaie de tort cu tub canelat de 12 căni sau tigaie de tort cu mâncare înger de 10 inci (tub) sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, amestecul de budincă uscată, apa, untul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Coaceți 46 până la 54 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute în tigaie.
Scoateți din tigaie în farfurie. Se răcește 10 minute. Intepati partea de sus a tort cald de mai multe ori cu furculita; răspândirea caramel topping peste partea de sus a tort.
Se presară cu nuci. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Magazin acoperit.