Tort de ciocolată Bundt cu sos de cireșe confiate

Tortul de ciocolată Bundt cu sos de cireșe confiate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 577 calorii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, băț de scorțișoară, cireșe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cherry Whisky Ciocolată Bundt Tort, Cherry Chocolate Chip Bundt Tort pentru # BundtBakers, și Tort de lămâie Bundt cu glazură de ciocolată și lămâie confiată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Pulverizați o tigaie Bundt de 14 căni cu spray antiaderent.
Pentru tort: în vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul pentru palete, crema untul și zahărul la viteză mare până la galben pal, 3 până la 4 minute. Răsturnați în mod regulat părțile laterale ale bolului. Cu mixerul scăzut, adăugați ouăle, pe rând, până când sunt complet încorporate.
Adăugați smântâna, coaja de portocală și vanilia, apoi amestecați până se omogenizează. Cerneti impreuna faina, pudra de cacao si praful de copt. Îndoiți în jumătate ingredientele uscate cernute, apoi jumătate din lapte.
Se amestecă împreună, apoi se adaugă restul ingredientelor uscate și laptele.
Răzuiți aluatul în tigaia Bundt unsă și coaceți în centrul cuptorului timp de 1 oră. Când ați terminat, un tester de tort introdus în centrul tortului va ieși curat. Se răcește în tigaia pentru tort timp de 10 minute înainte de a inversa și a scoate cu grijă tortul din tigaie.
Combinați cireșele cu 1/3 cană de apă, zahărul cofetarilor, romul, vanilia, coaja de lămâie, sucul de lămâie, sucul de portocale și bățul de scorțișoară într-o cratiță medie. Se fierbe până când cireșele sunt fragede și sosul este ușor siropos (se va îngroșa mai mult când este răcit), 12 până la 15 minute.
Scoateți de pe foc, aruncați coaja de lămâie și bățul de scorțișoară.
Adăugați untul și amestecați pentru a combina și topi.
Se servește cu tortul Bundt de ciocolată feliat.