Tort de ciocolată Bundt cu sos de cireșe confiate

Tort de ciocolată Bundt cu sos de cireșe confiate
Tortul de ciocolată Bundt cu sos de cireșe confiate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 577 calorii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, băț de scorțișoară, cireșe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cherry Whisky Ciocolată Bundt Tort, Cherry Chocolate Chip Bundt Tort pentru # BundtBakers, și Tort de lămâie Bundt cu glazură de ciocolată și lămâie confiată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Pulverizați o tigaie Bundt de 14 căni cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pentru tort: în vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul pentru palete, crema untul și zahărul la viteză mare până la galben pal, 3 până la 4 minute. Răsturnați în mod regulat părțile laterale ale bolului. Cu mixerul scăzut, adăugați ouăle, pe rând, până când sunt complet încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați smântâna, coaja de portocală și vanilia, apoi amestecați până se omogenizează. Cerneti impreuna faina, pudra de cacao si praful de copt. Îndoiți în jumătate ingredientele uscate cernute, apoi jumătate din lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Se amestecă împreună, apoi se adaugă restul ingredientelor uscate și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
5
Răzuiți aluatul în tigaia Bundt unsă și coaceți în centrul cuptorului timp de 1 oră. Când ați terminat, un tester de tort introdus în centrul tortului va ieși curat. Se răcește în tigaia pentru tort timp de 10 minute înainte de a inversa și a scoate cu grijă tortul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
1
Combinați cireșele cu 1/3 cană de apă, zahărul cofetarilor, romul, vanilia, coaja de lămâie, sucul de lămâie, sucul de portocale și bățul de scorțișoară într-o cratiță medie. Se fierbe până când cireșele sunt fragede și sosul este ușor siropos (se va îngroșa mai mult când este răcit), 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți de pe foc, aruncați coaja de lămâie și bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
3
Adăugați untul și amestecați pentru a combina și topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4
Se servește cu tortul Bundt de ciocolată feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista