Tort De Ciocolată Bundt

Tort De Ciocolată Bundt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată Bundt. Această rețetă servește 15 și costă 47 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă este plăcută de 515 mâncăruri și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită coacerea cacao, amestec de budincă de ciocolată, ouă și amestec de tort de ciocolată. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mărturisire Cumpăr prea multă ciocolată ... tort Bundt cu căpșuni cu ganache de ciocolată albă, Tort Bundt cu ciocolată cu dovleac cu ganache de ciocolată, și Tort bogat de ciocolată Bundt cu glazură de ciocolată dulce-amăruie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecurile de tort și budincă, cacao, lapte și ouă. Bateți la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute. Se amestecă chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Pudră De CacaoPudră De Cacao
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă într-un 10-in uns și făinat. canelat tub tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți la 350 de euro timp de 55-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet. Praf cu zahăr de cofetari, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Bundt Cake. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista