Tort De Ciocolată-Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ciocolată-Bourbon. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 522 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, alune, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort cu strat de Bourbon cu Ganache Bourbon și cremă de unt cu ciocolată cu lapte, Tort de crep Bourbon cu Ganache de ciocolată cu caramel Bourbon, și Tort De Ciocolată Bourbon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Ungeți o tigaie de tort de 9 x 2 inci, tapetați fundul cu hârtie pergament și puneți - l deoparte.
Combinați bourbonul și zahărul într-o cratiță mare; aduceți amestecul la fierbere.
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolată și unt, amestecând până se omogenizează. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Bateți ouăle, pe rând, până se omogenizează foarte bine. Îndoiți în făină și 1 1/2 linguri pudră de cacao.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort. Puneți tigaia într-o tigaie mare de prăjire umplută la adâncimea de 1 inch cu apă fierbinte.
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 15 minute, ungând cu sirop de cafea-Bourbon la fiecare 15 minute după ce s-a dezvoltat o crustă pe suprafața tortului.
Tort rece; acoperiți și refrigerați 6 ore sau peste noapte.
Transferați tortul pe o farfurie de servire și praf cu 1 lingură de pudră de cacao rămasă. Se acoperă cu alune.