Reteta de tort de ciocolata alba-zmeura este gata în aproximativ 3 ore și 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție conține 168 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciocolata baker ' s, crema de brânză philadelphia, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Zmeură, ciocolată albă și fleac de migdale, Tort De Ciocolată Albă Cu Zmeură, și Tort De Zmeură Cu Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Linie tigaie rotundă de 9 inci cu folie de plastic. Bateți crema de brânză și ciocolata într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează. Bateți treptat în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați amestecul de budincă uscată; bate 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
3
Bateți în 1 cană bici rece.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Aranjați 10 felii de tort pe fundul tigaiei pregătite; periați cu jumătate din gem. Acoperiți cu jumătate din amestecul de budincă. Repetați toate straturile. Se acoperă cu tortul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Refrigerați 3 ore. Inversați tortul pe farfurie; îndepărtați folia de plastic. Tort de Top cu restul de bici rece și fructe de padure chiar înainte de servire.