Tort De Ciocolată Albă-Fudge

Tort De Ciocolată Albă-Fudge
Ciocolata alba-Fudge Torte este un fără gluten rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 545 calorii. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce, amidon de porumb, jeleu de coacăze și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Albă-Fudge, Ciocolată Și Cireșe Fudge Torte, și Tort de ciocolată cu glazură de Fudge de Paște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați tigaia cu arc de 9 inci cu spray de gătit antiaderent. Într-o cratiță mare, topiți ciocolata semidulce și untul la foc mediu-mic, amestecând continuu până se omogenizează. Se răcește 35 de minute sau până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Între timp, bateți ouăle într-un castron mic la viteză mare timp de 5 minute sau până la triplarea volumului. Îndoiți ouăle în ciocolată răcită până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă în tigaie pulverizată.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți la 204°.timp de 15 până la 20 de minute. Marginile tort va fi setat, dar centrul va jiggle atunci când sa mutat. Se răcește în tigaie pe grătar timp de 1 1/2 ore sau până se răcește complet. Dați la frigider 1 1/2 ore sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Încălziți ciocolata albă și 3 linguri de frișcă într-o cratiță mică grea la foc mic, amestecând frecvent, până când ciocolata se topește. Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul pudră și crme de cacao până se omogenizează. În timp ce bateți, adăugați încet amestecul de ciocolată albă până se omogenizează. Într-un castron mic răcit, bateți frișca rămasă până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în amestec de ciocolată albă. Îndoiți în chipsuri de ciocolată în miniatură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De CiocolatăMini Chipsuri De Ciocolată
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se întinde peste tort. Se dă la frigider până când este ferm, 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Pentru a pregăti sosul, scurgeți zmeura, rezervând sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
8
Adăugați apă în sirop pentru a face 3/4 cană. Într-o cratiță mică, combinați amestecul de sirop și amidonul de porumb; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați jeleu; gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si se limpezeste. Se amestecă zmeura. Se dă la frigider până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10
Serviți sosul cu desert. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista