Tort De Ciocolată
Tortul de ciocolată necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 264 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, amestec de prăjituri cu ciocolată, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Cu Cireșe, Chocolate Chipper Pie Mix, și Cookie-Uri Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Înveliți o tigaie de tort de 13 inci pe 9 inci cu spray de gătit și dați deoparte.
Folosind cutia de pere, lăsați pecanii (în pachet sau într-o pungă) până când seamănă cu o cotletă fină și puneți nucile deoparte.
Combinați amestecul de tort, perele și siropul, ouăle, apa și uleiul într-un bol mediu. Folosind un mixer electric, bateți conform instrucțiunilor pachetului. (Rețineți, perele se vor descompune și vor deveni netede în timp ce bateți.)
Se toarnă aluatul în tigaia pentru tort.
Coaceți 30 de minute sau până când pick-ul de lemn introdus iese curat.
Presărați imediat chipsurile de ciocolată uniform peste tort. Sus cu nucile.
Așezați tortul în tava de tort pe suportul de răcire timp de 1 oră sau până când s-a răcit complet.