Această rețetă face 18 porții cu 286 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, zară, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere, Tort de prăjituri cu nuci Pecan de mere cu glazură de unt de cidru de mere, și Apple Pecan plăcintă Cronuts cu cidru de mere caramel burniță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 căni de cidru la fiert într-o cratiță mare și grea la foc mare. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 20 de minute). Reduceți căldura la mediu-mare; se amestecă 1/2 cană zahăr granulat. Gatiti 5 minute sau pana cand zaharul se dizolva si cidrul este gros si de culoare inchisa, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Cidru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se răcește 1 minut. Se amestecă 1 lingură de margarină. Se amestecă mărul; gatiti 15 minute la foc mediu-mare sau pana cand lichidul este absorbit, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
Măr
3
Se ia de pe foc; rece. (Dacă amestecul de mere se întărește, puneți-l la foc mic până se înmoaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
4
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Înveliți o tigaie Bundt de 12 căni cu spray de gătit; praf cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
6
Combinați 1 1/2 căni de zahăr granulat, 1/2 cană de margarină, coajă de lămâie și cremă de brânză într-un castron mare; bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Cremă De Brânză
Coaja De Lamaie
Margarină
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
7
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în 2 linguri suc de lămâie. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
8
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
9
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Îndoiți amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Măr
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
10
Se toarnă în tigaia pregătită; coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
11
Combinați 1/4 cană cidru, 1/4 cană zahăr granulat, 1/4 cană suc de lămâie și vanilie; lăsați să stea până se dizolvă zahărul, amestecând ocazional. Tort rece în tigaie 5 minute, și străpunge cu un băț de lemn în mai multe locuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Suc De Lămâie
Vanilie
Cidru
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Tigaie
12
Se toarnă amestecul de cidru peste tort în tigaie și se lasă să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Scoateți din tigaie și răciți complet pe un suport de sârmă. Cerneti zaharul pudra deasupra tortului.