Tort De Chitară
Reteta tort chitara este gata în aproximativ 2 ore și 25 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 247 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Un amestec de licorice de tragere și coajă, gel de decorare portocaliu, gumdrops și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Chitară Electrică, Tort De Chitară Strum-Along, și Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci.
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Puneți la frigider sau congelați tortul aproximativ 1 oră sau până când este ferm.
Folosind cuțitul zimțat, tăiați tortul de sus rotunjit la suprafața plană; așezați tortul tăiat cu fața în jos.
Cut 9x2-inch benzi de tort așa cum se arată în diagrama pentru gât chitara.
Tăiați corpul de chitară din tortul rămas.
Așezați 1/2 cană glazură într-un castron mic. Se amestecă 4 până la 6 picături de culoare verde a alimentelor. În glazura de vanilie rămasă, amestecați 6 picături de culoare galbenă a alimentelor. Atașați gâtul chitarei la corp cu o cantitate mică de glazură. Gât de chitară Frost cu un strat subțire de glazură verde și partea superioară a înghețului și părțile laterale ale corpului chitarei cu un strat subțire de glazură galbenă pentru a sigila firimiturile. Refrigerați sau congelați tortul 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura. Frost tort întreg cu aceleași culori.
Apăsați 3 gumdrops pe fiecare parte a gâtului pentru tuning cuie. Pe gât, trageți linii transversale cu gel de decorare, la o distanță de 1 inch, pentru freturi.
Așezați cookie-ul de napolitane pe centrul corpului.
Așezați bomboane de tartă și acidulate în jurul cookie-ului de napolitane.
Așezați un băț de gumă de 1 inch sub cookie-ul de napolitane.
Așezați licorice pe gât pentru șiruri de caractere. Apăsați gumdrops rămase în glazura de mai jos guma stick. Depozitați ușor acoperit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.