Tort de cheesecake Raspberry Ripple pentru clubul de prăjituri Clandestine
Raspberry Ripple Cheesecake Cake pentru clandestine Cake Club ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 688 calorii, 10g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 36 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați zahăr tos, cremă de brânză, ouă și 1 gălbenuș și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Zmeură Ripple, Tort de zmeură ripple, și Tort De Zmeură Ripple pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C/ 177° / marcaj gaz 4
Căptușiți o formă de tort adâncă de 18 cm/7 inch și o formă de burete superficială de aceeași dimensiune pentru tortul de rezervă.
Primele cinci ingrediente sunt pentru baza de burete. Într-un robot de bucătărie sau într-un mixer (puteți face și cu mâna), bateți untul și zahărul împreună până când sunt ușoare și pufoase.
Bateți ouăle și extractul de vanilie, apoi pliați în făina auto-crescătoare.4, împărțiți amestecul în jumătate. Puneți jumătate în forma de tort adâncă pentru cheesecake și restul în forma superficială pentru buretele de rezervă. Mai întâi puneți buretele de rezervă în cuptor, în timp ce abordați cheesecake-ul.
Coaceți timp de 20 de minute până când a crescut bine, auriu și ferm la atingere.
Bateți împreună crema de brânză, zahărul, făina simplă, smântâna acrită, ouăle și extractul de vanilie până se combină bine și se omogenizează.
Îndoiți zmeura, apoi turnați aluatul peste baza de burete (staniu adânc). Neteziți partea superioară și acoperiți cu un praf bun de zahăr glazură.
Introduceți cuptorul odată ce un singur burete este afară și coaceți timp de 1 oră și 30 de minute. Încercați testul de frigărui. S-ar putea să existe un pic de cheesecake cremos pe frigărui, dar nu ar trebui să fie umed.
Opriți cuptorul și lăsați tortul să se răcească în cuptor cu ușa deschisă ușor.
Odată răcit, scoateți din tablă și decorați cu frișcă și zmeură.