Tort de catifea roșie „Pește”.
Reteta "Fishy" Red Velvet Cake se poate face in aproximativ 45 de minute. Pentru 72 de cenți per porție, obțineți un desert care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 347 de calorii. Această rețetă este pe placul a 6 bucătari și bucătari. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților. Un amestec de ouă, bicarbonat de sodiu, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 16%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Prajitura Red Velvet Tres Leches {Red Velvet Week}, Red Velvet Sheet Cake cu glazură clasică Red Velvet și prăjituri Red Velvet alb-negru {Red Velvet Week/Saturdays with Rachael Ray}.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți cu vanilie, aroma de unt și colorant alimentar, dacă doriți.
Combinați făina, cacao și bicarbonat de sodiu.
Combinați zara și oțetul.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu amestecul de zară la amestecul de smântână. batand bine dupa fiecare adaugare.
Se toarnă în trei unse și înfăinate 9-in. tavi rotunde pentru copt.
Coaceți la 350° timp de 15-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se scoate pe rafturi pentru a se răci complet.
Pentru glazură, amestecați laptele și făina într-o cratiță. Gatiti, la foc mediu, amestecand continuu, timp de 5 minute sau pana se ingroasa. Acoperiți și răciți.
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți aroma de vanilie și unt. Adăugați treptat amestecul de lapte răcit și bateți 4 minute sau până când devine ușor și pufos. Tort răcit cu îngheț. Decorați cu pește gumos și viermi dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Red Velvet Cake. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casteller Cava Rosado. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentație în sticlă. Învechit timp de 12 luni pe drojdie înainte de eliberare, oferă în mod constant arome premium. Acest cava vioi și acidulat se va combina bine cu majoritatea tapas-urilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi, cremoase. Are stil și substanță mai mult decât suficient pentru a fi un aperitiv excelent de unul singur.