Tort De Catifea Roșie James Gang

Tort De Catifea Roșie James Gang
James Gang tort de catifea roșie este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 396 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de lapte, pudră de cacao, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rola De Tort De Catifea Rosie, Tort de foi de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie, și Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Grăsime și făină 2 tigăi rotunde de 9 inch sau 3 de 8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună 1/2 cană de scurtare a legumelor cu 1 1/2 cană de zahăr până când sunt combinate, apoi amestecați ouăle, pe rând, amestecând până când amestecul este bine amestecat. Într-un castron mic, amestecați colorantul alimentar roșu cu pudra de cacao pentru a face o pastă netedă și amestecați colorantul în amestecul de scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se presară în sare și se amestecă în făină în mai multe adăugiri, alternând cu zară. Pe măsură ce amestecați, presărați bicarbonatul de sodiu, apoi stropiți în oțet, extract de unt și extract de vanilie. Se amestecă doar până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Aromă De Unt ImitațieAromă De Unt Imitație
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
OțetOțet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite pentru tort.
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjiturile sunt așezate în centru și o scobitoare introdusă în centrul unui tort iese curată, aproximativ 30 de minute. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Într-o cratiță la foc mediu-mic, amestecați împreună 3 linguri de făină cu lapte până se omogenizează. Aduceți doar la foc mic, amestecând constant și gătiți până se îngroașă, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet. Într-un castron, amestecați împreună 1 cană de scurtare a legumelor cu 1 cană de zahăr și 1 linguriță de extract de vanilie până când se combină bine și bateți încet în amestecul de lapte răcit cu un mixer electric, aproximativ 1 lingură la un moment dat. Bateți până când glazura este pufoasă, încă 1 până la 2 minute. Înghețați straturile de tort răcite cu glazura și presărați tortul cu nucă de cocos și nuci tocate pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
Extract De VanilieExtract De Vanilie
GlazuraGlazura
Nucă De CocosNucă De Cocos
ZahărZahăr
LapteLapte
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista