Tort de catifea roșie cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de catifea roșie cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos. Această rețetă face 12 porții cu 382 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort de catifea roșie cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos, Cupcakes din catifea roșie cu glazură de nucă de cocos și cremă de brânză, și Tort de catifea roșie cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric rezistent până când este ușor și pufos. Adăugați treptat zahărul, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați colorant alimentar și vanilie, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
5
Bateți împreună făina și următoarele 4 ingrediente; adăugați la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Puneți aluatul în 4 Tigăi rotunde de tort de 8 inci unse și făinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Coaceți toate tigăile în același timp, cu 2 tigăi pe raftul superior și 2 tigăi pe raftul inferior, la 350 timp de 10 minute; rotiți tigăile și coaceți 10 până la 12 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 1 oră).
8
Întindeți aproximativ 1 cană de glazură de brânză cremă de nucă de cocos între straturile de tort; întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului.